Wij kijken uit naar nieuw talent om ons team te versterken.

Draag bij aan oplossingen die er echt toe doen.

onze vacatures

Werken bij Tenuki

Verkeerskennis is de essentie binnen het werk van Tenuki. De ontwikkeling van onze software gaat heel snel en om aan de wensen van de klanten te kunnen voldoen stellen we hoge eisen aan ons zelf. We kijken verder dan alleen de opdracht en leveren daardoor gerichte en bruikbare oplossingen. Bij Tenuki werken we in een afwisselende en uitdagende omgeving en zijn we constant opzoek naar verbetering en groei.

Bezit jij de juiste kwaliteiten en wil je deze verder ontwikkelen bij Tenuki? Dan nodig we je uit om te solliciteren naar een van de openstaande vacatures hieronder.

Enkele eigenschappen waaraan wij waarden hechten zijn: Initiatief, communicatief, eerlijk, teamspeler, verantwoordelijk, integer en leergierig.

Staat je ideale baan er niet bij, maar denk je dat je een waardevolle toevoeging zou zijn voor ons team? Overtuig ons hiervan middels een open sollicitatie!Momenteel staan onze vacatures tijdelijk on hold

onze benefits

Wat bieden we jou

Wat maakt Tenuki speciaal als werkgever? We onderscheiden ons van andere bedrijven doordat we meer kunnen bieden.

Ontwikkeling

We motiveren je om het beste uit je zelf naar boven te halen. Uiteindelijk is de enige grens, de grens die je aan jezelf stelt! Samen kijken we waar jouw sterktes liggen en hoe jouw talenten en vaardigheden het beste tot z’n recht komen. Eventueel biedt een congres of cursus net dat stukje extra om te kunnen excelleren in je vakgebied.

Hecht team

We zijn een klein en hecht team met collega's uit o.a. Nederland, Spanje, Servië en China. Bij ons geldt 1 + 1 = 3, samen bereik je meer. Wij geloven dat werk je voldoening en uitdaging moet geven en dat daarbij ook ruimte moet zijn voor ontspanning en fun. Samen lunchen, uitjes en een gezellig biertje na een dag hard werken zijn geen uitzondering.

Persoonlijke aandacht

We prikkelen je niet alleen door je uit te dagen, we zijn ook benieuwd hoe het met je gaat! Door elke 3 maanden functioneringsgesprekken te houden is er veel ruimte om deze terugkoppeling te geven. Dit komt van twee kanten. Graag horen we of je (on)tevreden bent, je ergens mee zit, of dat je juist goede plannen en ideeën hebt.

Veelzijdige inzet

We maken optimaal gebruik van de kracht en veelzijdigheid van onze mensen. Je bent betrokken van start tot eind. Hierdoor zie je veel verschillende facetten en kom je in aanraking met diverse type projecten; van het snel oplossen van storingen, nieuwbouw en het slim uitbreiden van apps, tot meedenken op conceptueel niveau.

Marktconform salaris

We bieden een marktconform salaris dat past bij je functie, ervaring, kennis en je potentie. Als het goed gaat met Tenuki en we behalen met onze gezamenlijke inzet en hard werken mooie eindresultaten, dan vinden wij het logisch dat de medewerkers hiervoor extra worden beloond.

Expertise

Samen vormen we een professioneel team met veel domeinkennis en projectervaring. Deze expertise delen we uitvoerig met onze medewerkers. Wij willen graag dat onze ontwikkelaars zich ontplooien tot software experts met diepgaande kennis over de breedte van het gehele traject, van software ontwikkeling tot projectbegeleiding.

onze werksfeer

Een prettige omgang

We besteden veel aandacht aan een prettige omgang en een goede samenwerking. We vinden dit heel belangrijk en organiseren daarom eens in de zoveel tijd een gezamenlijke activiteit. Zo zijn we samen uit een escaperoom ontsnapt, zijn we gaan zeilen en hebben we gedrift met ijskarts tijdens het jaarlijkse kerstuitstapje.

Ook op kantoor zien we graag dat de sfeer goed is en dat er betrokkenheid naar elkaar is. We zijn een platte organisatie waar ieder zijn eigen (team)projecten heeft, maar we houden ook gezamenlijke sessies zodat we van elkaar weten waar we mee bezig zijn. Zo eten we taart na een geslaagd project en nodigen we, af en toe, het team en relaties uit voor een gezellig avond waar we tegen elkaar racen op de computer.

Affiniteit met elkaar hebben is de basis voor een goede samenwerking. Bij de sollicitatieprocedure besteden we er veel aandacht aan om erachter te komen of er affiniteit, ofwel een match is. Een halve dag meedraaien met een actief project is daarom onderdeel van de sollicitatie. Een sollicitant kan ons van dichtbij meemaken en inschatten hoe het is om bij Tenuki te werken, andersom bekijken wij of diegene past binnen het team.

Word vrienden met ons op Facebook, connect met ons op LinkedIn, volg ons op Twitter of stuur ons een mailtje.


© Copyright. All rights reserved. 2018 Tenuki